Fosna Hvitserk M/L (170-190cm) Fosna Hvitserk M/L (170-190cm) Fosna Hvitserk M/L (170-190cm) Fosna Hvitserk M/L (170-190cm) Fosna Hvitserk M/L (170-190cm) Fosna Hvitserk M/L (170-190cm) Fosna Hvitserk M/L (170-190cm)

Fosna Hvitserk

Smidig elektrisk lastesykkel!

Varenr:105806
  • Frontbrett og solid bagasjebrett for varer eller barn
  • Skjermer, støtte og lys er inkludert
  • 720Wh batteri, opp til 80 km rekkevidde
Størrelse sykkel
35 990,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
4 Butikk Stavanger
1 Butikk Tønsberg
1 Butikk Kristiansand
2 Butikk Lillehammer

Elektrisk drevet lastesykkel for en grønnere fremtid

 

Hvitserk gjør transporten både smidig, effektiv og miljøvennlig. På de romslige lasteholderne kan du frakte både barn og varer, og dermed utgjør Hvitserk det ideelle transportmiddelet for hverdagens ærend (og helgens piknik). En lastesykkel gjør valget mellom sykkel og bil mye enklere. Med assistanse fra motoren trenger du ikke tære på energien din i bakker og terreng, du har god plass til bagasje og medpassasjerer, og du reduserer ditt karbonutslipp betydelig sammenlignet med å velge bilen. Som om ikke det var grunner nok, unngår du trafikkorkene og får frisk luft og mosjon samtidig.Hvitserk er designet med høy kjørekomfort, stabilitet og funksjonalitet i tankene. Den er enkel å manøvrere og parkere, og passer for en rekke ulike behov. Er du en hverdagspendler som trenger å ta med deg treningsbag og pc-veske? Som må levere barnet i barnehagen før du sykler videre? Som ønsker å stikke innom matbutikken på vei hjem? Da er Hvitserk et utmerket valg for deg.


 

El-sykler fra Fosna

El-syklene fra Fosna er i premiumsegmentet, der høykvalitetskomponenter og ren skandinavisk design står i fokus. I serien finnes damesykler, herresykler, barnesykler og unisex-sykler, slik at du uavhengig av preferanser kan finne den perfekte el-sykkelen for dine behov.

Oppdag den nye generasjonen av el-sykler fra Fosna du også.

 

 

 

Motor Fosna 48V / 250W krankmotor / 80Nm
Krank -
Batteri 48V 15Ah (720wh)
Optimal rekkevidde 80 km
Ramme -
Gaffel Suntour XCR ATB
Styre -
Stem Justerbart
Setepinne Aluminium
Hjulstørrelse 27,5"
Nav, fremre -
Nav, bakre -
Aksling -
Dekk CST 27,5"
Bremser Tektro hydrauliske skivebremser
Girskifter Shimano
Kassett -
Kjede KMC
Display Fosna
Gir Shimano Deore 10s
Materiale Aluminum
Lys Ja
Støtte Ja
Bagasjebrett Ja
Vekt 31kg
Maksvekt fører 125kg

 

Rekkevidde

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse , Blandet ytelse og Lav ytelse . Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav

 

Produktinformasjon

Størrelse sykkel M/L (170-190cm)