Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry

Advanced Luggage Bag med trillehjul

Varenr:104804
FargeBlueberry
Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Blueberry
Advanced Luggage Bag med trillehjul 90L, Raspberry
999,-
-+
Utsolgt
Vis beholdning i butikk
0 Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger

Advanced Luggage Bag med trillehjul fra Aqua Marina er for enkel frakt av din oppblåsbare SUP, kajakk eller kano. Baggen rommer 90L og gir dermed god plass til det du skulle ha med deg av tilleggsutstyr også. Her får du med deg alt du trenger for en nydelig tur på vannet. Den absolutt største fordelen med oppblåsbart! Mye enklere med frakt og transport, slik at du enkelt kan ta den med deg fra bilen eller hytta, og ned til startpunktet for turen. Nå med hjul for å slippe alt av bæring!

 

Advanced Luggage Bag er selvfølgelig designet slik at du også kan bruke den som en ryggsekk. De polstrede bærestroppene gjør det komfortabelt å bære supbrettet, kajakken eller kanoen over lengre strekninger. Den har også beltestropper for skulder- og hofeparti. Delt ytter- og innerlomme til bruk for eksempelvis utstyret du skulle ha med deg.