Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3'' Aqua Marina Steam oppblåsbar kajakk, solo 10'3''

Aqua Marina Steam

Varenr:104801
Størrelse

Aqua Marina Steam-serien finnes i tre ulike størrelser, fra enmanns- til trippelkajakk. Den perfekte oppblåsbare kajakken for å utforske innsjøer eller roligere elvedrag. Stabiliteten er utmerket og gjør kajakken høyest aktuell også for deg som nybegynner, som har som mål å komme deg ut på tur i naturen. På- og utstigning er også enkel og trygg!

 

I pakken følger det med en sekk for oppbevaring eller bæring, effektiv pumpe, finne, sete(r) og åre(r) etter størrelse å kajakk, samt finne for optimal retningstabilitet. Sekken gjør det enkelt og praktisk å bære kajakken med seg helt fram til startpunkt for turen, i tillegg til at den ikke tar opp plass ved oppbevaring! En av mange fordeler med en oppblåsbar kajakk. Pumpen som følger med er effektiv i bruk og gjør at du kan vente med å blåse kajakken opp helt til du er ved vannkanten. Alt du trenger for å komme deg ut på de flotteste turene!

 

 

Produktinformasjon

Størrelse 1 person