Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo Aqua Marina Laxo rekrasjonskajakk, duo

Aqua Marina Laxo

Varenr:104791

Aqua Marina Laxo-serien kommer i tre ulike størrelser rekrasjonskajakker. Single-, duo- og trippelkajakk. Perfekt for å utforske alt fra innsjøer til rolige elvedrag. Laxo leverer god stabilitet på vannet og er enkel å stige inn- og ut av. Ypperlig for nybegynnere eller familier som vil ha en praktisk kajakk passende hele familien, og som tar liten plass ved oppbevaring eller er lett å ta med seg ned til vannet/på reisen.

 

Kajakkene er av utrolig kvalitet og holdbarhet i PVC-materiale. De nye modellene i laxo-serien for 2022 kommer også med et beskyttende skrogstoff! Setene er av premium kvalitet med høy ryggstøtte og en myk sittespute for høy komfort.

 

Noen av høydepunktene på Aqua Marina Laxo oppblåsbår kajakk er den gode dekkplassen for generøs beinplass, samt god plass til eventuell last. Bærehåndtak i gummi foran, bak og i midten for enkel transport. D-spenner med flere stropper for mulighet for justering av seteposisjon. Slitesterk enveis ventil for enkel oppblåsing og tømming av kajakken. Et genialt finnesystem som sikrer en retningstabil kajakk som er enkel å manøvrere. Funksjonell ryggsekk inkludert i pakken med glidelås som pakker inn alt for en kajakktur.

 

Dette er inkludert i pakken:

- Sekk for oppbevaring/bæring

- Fotpumpe

- Sete(r) etter antall

- Åre(r) etter antall

- 2 x finner for optimal retningsstabilitet

 

Tekniske spesifikasjoner:

Model: Laxo 10'6''

Lengde: 10'6''/320cm

Bredde: 35''/90cm

Vekt: 12kg

Maks lastevekt: 180kg

Maks passasjerer: 2

Antall luftkamre: 2 + 1

Dreneringsventiler: 1