Hjem
Søk
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00

Zonyk PRO

Varenavn2:
Fantastisk sportsbrille med speil og fargeskiftende linser. Må prøves, vår beste anbefaling!
Variant
Pris NOK:
1799,-
(2495,-)
Du sparer:
696,-
Legg i handlekurv
Klarna:
108,-
pr mnd.
Ikke noe bilde
zonyk pro
Ikke noe bilde
Varebeskrivelse:

- Briller som alla prater om, som alle bør ha!
Brillen som har en fantastisk synsvinkel; Zonyk Pro er den nye all around sportsbrillen fra adidas Sports Eyewear. Enten du skal sykle, ut og løpe, gå langrenn, denne brillen passer til de fleste aktiviteter. Eksepsjonell synsvinkel, beskyttelse, passform og kult design som skiller seg ut i mengden. Brillen er utstyrt med det nye ClimaCool™ systemet som gjør at linsene ikke dugger.   

Brillen har prydet Moviestar teamet med Nairo Quintana i spissen, samt Yohan Blake under de Olympiske lekene i Rio. Medaljevinnerne under WM i skiskyting og langrenn. Den brede linsen gir Zonyk Pro en rask look, samtidig som brillen har en meget god funksjon.

Brillen er laget av det lette og sterke SPX® materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebroen kan justeres i to trinn, man kan enkelt bytte linser med det super enkle Quick-change lens system. Zonyk Pro er utstyrt med det nye lens lock-system som gjør at det er enda enklere å skifte linser. Kan bestilles med refleks til mørke kvelder i sporet, skogen eller på landevegen.  

Pro brillen er utstyrt med avtakbar svettekant som holder svetten borte fra øynene, uten at linsene dugger.

Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med en unik optikk. Farge, kontrast og stabiliserings filter gjør at du ser krystall klart selv i vanskelige lysforhold.

Mirror linsene passer best i mye lys, og har høy lysabsorpsjon. De har en lysgjennomgang fra 12% helt opp til 17%, og beskytter selvsagt 100% mot skadelig UVA og UVB ståling.

Vario er en fargeskiftende linse som endrer fra krystall klar til mørk grå på få sekunder. Lysgjennomgang fra 13% til 82%. Det gjør at denne linsen passer like gjerne om kvelden, i tett tåke eller på solfylte dager uten en sky på himmelen. En linse til alle forhold med super optikk.

Egenskaper:
SPX material™
6 Base Vision Advantage PC Lens
Flex Zone
Double-Snap Nose Pads™
Quick-Release Hinge™
Traction Grip™
New Lens Lock-System™
New Sweat Bar ClimaCool™

Spesifikasjoner:
Farger: 9 forskjellige
Linse alternativer: LST, Mirror, Vario og Polarisert 
Størrelse: S/L
Vekt: 30 gram

Utvidet info:
Del/Tips
Del med dine venner, eller tips via epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Forespørsel
Send forespørsel
alt09:
Kajakk & Fritid bunnlogo