Hjem
Søk
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00

Zonyk Aero Pro

Varenavn2:
Fantastisk sportsbrille med fargeskiftende linser. Må prøves, vår beste anbefaling!
Variant
Pris NOK:
1372,-
(2495,-)
Du sparer:
1123,-
Legg i handlekurv
Klarna:
82,-
pr mnd.
Ikke noe bilde
zonyk aero pro
Ikke noe bilde
Varebeskrivelse:

- Briller som alle prater om, som alle bør ha! 

Brillen som har en fantastisk synsvinkel; Zonyk Aero er den nye all around sportsbrillen fra adidas Sports Eyewear. Enten du skal sykle, ut og løpe, gå langrenn, denne brillen passer til de fleste aktiviteter. Eksepsjonell synsvinkel, beskyttelse, passform og kult design. Brillen er utstyrt med det nye ClimaCool™ systemet som gjør at linsene ikke dugger.   

Brillen har prydet Moviestar teamet med Nairo Quintana i spissen, samt Yohan Blake under de Olympiske lekene i Rio. Medaljevinnerne under WM i skiskyting og langrenn. Den brede linsen gir Zonyk Aero en rask look, samtidig som brillen har en meget god funksjon.

Brillen er laget av det lette og sterke SPX® materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebroen kan justeres i to trinn, og stengene kan reguleres i tre nivåer for best mulig tilpassing til ansiktet. Zonyk Pro er utstyrt med det nye lens lock-system som gjør at det enkelt å skifte linser. Kan bestilles med refleks til mørke kvelder i sporet, skogen eller på landevegen.  

Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med en unik optikk. Farge, kontrast og stabiliserings filter gjør at du ser krystall klart selv i vanskelige lysforhold.

Mirror linsene passer best i mye lys, og har høy lysabsorpsjon. Kontrastforsterkende, fargeforsterkende og lys- stabiliserende egenskaper gir optikk i verdensklasse. De har en lysgjennomgang fra 12% helt opp til 17%, og beskytter selvsagt 100% mot skadelig UVA og UVB ståling.

Zonic Aero leveres også med VarioLinse, fargeskiftende glass som endrer seg fra krystall klar til mørk grå på få sekunder. Lysgjennomgang fra 13% til 82%. Det gjør at denne linsen passer like gjerne om kvelden, i tett tåke eller på solfylte dager uten en sky på himmelen. En linse til alle forhold med super optikk.

Egenskaper:
SPX material™
6 Base Vision Advantage PC Lens
Flex Zone
Double-Snap Nose Pads™
Quick-Release Hinge™
Traction Grip™
New Lens Lock-System™
New Sweat Bar ClimaCool™

Spesifikasjoner:
Farger: 9 forskjellige
Linse alternativer: LST, Mirror, Vario og Polarisert  
Størrelse: S/L
Vekt: 31 gram

Utvidet info:
Del/Tips
Del med dine venner, eller tips via epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Forespørsel
Send forespørsel
alt09:
palm-spec-band
Varenavn2:
Perfekt for å ikke miste solbrillene om man går rundt :)
99,-
 
Les mer
palm-screw-gate-karabiner
Varenavn2:
A screw gate karabiner with anodised finish and clean nose closure.
259,-
 
Les mer
Kajakk & Fritid bunnlogo