Hjem
Søk
Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00

Whipstart

Varenavn2:
Brillen som kan brukes i byen, på stranden eller på løperunden!
Variant
Pris NOK:
899,-
(1195,-)
Du sparer:
296,-
Legg i handlekurv
Klarna:
54,-
pr mnd.
Ikke noe bilde
whipstart
Ikke noe bilde
Varebeskrivelse:

Brillen som kan brukes i byen, på stranden eller på løperunden! 

Brillen den urbane stadspersonen velger, Whipstart er den nye urbane løpebrillen fra adidas Sports Eyewear. Enten du skal på stranden, gå rundt i byen eller på løperunde, denne brillen passer til de fleste tilfeller. Eksepsjonell synsvinkel, beskyttelse, passform og tidløst design.

Brillen er laget av det meget lette og sterke SPX materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebro kan justeres i 2 enkle trinn,  også brillestengene kan justeres noe som gjør at brillen vil passe de fleste ansikter.

Adidas LST linsene gir forstyrrelsesfritt syn og et omfattende bredt synsfelt med god beskyttelse for øynene. Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med en unik optikk. Farge, kontrast og stabiliserings filter gjør at du ser krystall klart selv i vanskelige lysforhold.

Light Stabilizing Technology (LST) av Adidas Eyewear forsterker kontraster samtidig som den demper forstyrrelser forårsaket av samspillet mellom lys og skygge. Dette hindrer tretthet i øynene og forbedrer konsentrasjonen.

LST Activ linsen gir mer lys til omgivelsene, men har også en høy lysabsorpsjon. Kontrasthøyende med lysgjennomgang på 15% gjør den perfekt for solfylte dager.

Grå Polariserte linsen gir mer lys til omgivelsene, men har en høy lysabsorpsjon. Kontrasthøyende med lysgjennomgang på 13% som gjør den perfekt for solfylte dager på fjellet, stranden eller på sjøen.

Mirror linsene passer best i lyse omgivelser, og har høy lysabsorpsjon. De har en lysgjennomgang fra 12% helt opp til 17% noe som gjør de perfekt for en dag på stranden.  

Egenskaper:
Superlett
Enkelt å bytte linser
Justerings muligheter
Tøft Design
Speil linser

Spesifikasjoner:
En størrelse
Linser: Speil linser, LST Activ og Polariserte
Vekt: 26 gram

 

 

 

Utvidet info:
Del/Tips
Del med dine venner, eller tips via epost
Utskriftsvennlig
Utskriftsvennlig
Forespørsel
Send forespørsel
alt09:
Kajakk & Fritid bunnlogo