NorthZone Waves Bentshaft Fullcarbon 205-215 cm

NorthZone Waves Bentshaft Fullcarbon

Varenr:104296
4 999,-
-+
5+ på nettlager
Vis beholdning i butikk
5+ Butikk Drammen
0 Butikk Stavanger
NorthZone FCG Waves benthtshaft - FULLCARBON

NorthZone har som mål å gi padlerne den beste opplevelsen på vannet. Derfor har de laget en lang rekke padleårer med moderne og funksjonelt design i kombinasjon med den nyest teknologi. Padleårene i fullcarbon leveres med skumfylte blader for mer oppdrift. Dette gjør åren lettere å føre i vannet og du får en raskere progresjon i padlingen. Det mest eksklusive på markedet! 

Det er ingen hemmelighet at ei god padleåre er avgjørende for en best mulig padleopplevelse. Åren er "motoren og verktøyet" i padlingen og ved valg av NorthZone padleårer får du den beste åren tilpasset ditt ferdighetsnivå. Det er viktig å ha ei god åre.

Denne åren er laget i 100 % carbon materialet, den er superlett og veier kun 780 g! Dette er åren designet for lek og moro. Den har store blader og skaper stor fremdrift. Large størrelse på bladene gjør dette til det perfekte valget om du ønsker høy kraft på få tak. Denne gir god fremdrift i kombinasjon med høy funksjonalitet. Dette er det beste valget for deg som ønsker en padleåre med stor kraftoverføring. Den har også 100 % justerbar vridning mot høyre og venstre og justerbar lengde 205-215 cm. Åren kan enkelt deles og låsemekanismen er av slitesterke aluminium.

FCG står for "Full Control Grip". Åren har bøyd skaft med oval utforming. Det bøyde skaftet gir mindre belastning og lavere rotasjon i håndledd ved nedsettet av åren. I tillegg har du alltid full kontroll på grepet. Dette er vår aller beste åre og noe av det mest teknologisk avanserte på markedet! 
 
Velger du NorthZone årer sikrer du deg fantastiske padleopplevelser i mange år! 

Vekt: 780 g
Lengde: Justerbar 205-215cm
Vridning: Høyre og venstre, alle vinkler
Delbar: Ja
Størrelse blad: Large
Skaft: Bøyd skaft